Обговорення
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Програма автоматизації

2 користувачів

Перейти донизу

Програма автоматизації Empty Програма автоматизації

Повідомлення автор Лермик Чт Жовт 31, 2024 6:05 pm

Мене цікавить, які програми автоматизації ви використовуєте у своїх ветклініках? Чи дійсно це полегшує вашу роботу? Я працюю у ветеринарній клініці вже кілька років, і замислююся над тим, як можна оптимізувати наші процеси. Зараз ведемо облік на папері, але це не лише затратно за часом, а й іноді призводить до помилок. Чи є у когось досвід впровадження програмного забезпечення? Як ви вибирали його? Чи є якісь особливі функції, на які потрібно звернути увагу?

Лермик

Кількість повідомлень : 22
Дата реєстрації : 28.05.2024

Повернутися до початку Перейти донизу

Програма автоматизації Empty Re: Програма автоматизації

Повідомлення автор Edvard Пт Лист 01, 2024 12:16 pm

З власного досвіду можу сказати, що впровадження програми обліку для ветеринарних кабінетів, клінік, ветеринарних аптек ENOTE https://enote.vet/ кардинально змінило нашу роботу. Ця програма дозволяє не лише вести облік пацієнтів та їх історій хвороб, а й управляти запасами медикаментів, планувати прийом, автоматизувати розрахунки та багато іншого. Всі наші лікарі та адміністративний персонал швидко адаптувалися до нової системи. Це суттєво підвищило нашу ефективність та знизило ризики помилок у документації. Ще одна перевага ENOTE — це можливість інтеграції з іншими системами, що дозволяє синхронізувати інформацію та отримувати статистику про нашу роботу. Наприклад, можна легко відстежувати кількість відвідувань, найпопулярніші послуги та навіть обліковувати фінансові показники. Завдяки простому інтерфейсу, команда швидко навчилася користуватися системою, і тепер ми зосереджені на своїх пацієнтах, а не на паперовій рутині.

Edvard

Кількість повідомлень : 20
Дата реєстрації : 11.06.2024

Повернутися до початку Перейти донизу

Повернутися до початку

Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі