Укладка тротуарної плитки
3 користувачів
Сторінка 1 з 1
Укладка тротуарної плитки
Коли я вирішив оновити подвір'я, з'явилося питання, як краще укласти тротуарну плитку. Маю велику територію, і не знаю, де замовити професійну укладку. Хто може порадити надійну компанію, яка зможе впоратися з таким завданням?
kuran- Кількість повідомлень : 12
Дата реєстрації : 17.06.2024
Re: Укладка тротуарної плитки
Коли почалися роботи по ремонту подвір'я, я знайшов компанію, у якої є укладка тротуарної плитки і це було найкраще рішення! Плитка додала сучасного вигляду та елегантності нашому дворі. Її несковзкі властивості забезпечують безпеку навіть у дощову погоду. Зручність у догляді та стійкість до зношування також стали великими плюсами. Укладка виконана якісно та швидко. Тепер наш двір виглядає чудово!
Креви- Кількість повідомлень : 10
Дата реєстрації : 18.06.2024
Советую обращаться напрямую к производителю.kuran пише:Коли я вирішив оновити подвір'я, з'явилося питання, як краще укласти тротуарну плитку. Маю велику територію, і не знаю, де замовити професійну укладку. Хто може порадити надійну компанію, яка зможе впоратися з таким завданням?
Анастасия- Кількість повідомлень : 7
Дата реєстрації : 12.05.2024
От производителя вы точно получите хорошее качество и приемлемую цену. Всем нравится облагораживать свой дачный участок, загородный дом, придомовую территорию или же делать красивые дорожки к ресторану, бару или же магазину. Рекомендую зайти на сайт производителя Marsa тротуарной плитки в Киеве https://marsa.ua/ru/ Хороший вібор практичной плитки и выглядит стильно. Мы заказывали тротуарную плитку от Marsa. Для тротуарной дорожки к своему магазину. Понравилась, необычная такая, срок службы у нее отличный, монтаж заказывали в этой же компании Mars. Сделали все быстро и качественно.
Анастасия- Кількість повідомлень : 7
Дата реєстрації : 12.05.2024
Сторінка 1 з 1
Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі