Обговорення
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Тепловоз з гарантією

2 користувачів

Перейти донизу

Тепловоз з гарантією Empty Тепловоз з гарантією

Повідомлення автор Лермик Вт Жовт 22, 2024 9:50 pm

Звертаюсь до вас із питанням, яке довго не дає мені спокою. Вже на пенсії, але душа все ще на рейках, і ось вирішив здійснити свою давню мрію — придбати Тепловоз ТГМ23. Це не просто хобі, а бажання відновити старий локомотив і зробити його працездатним. Чи знаєте ви, де можна знайти такий локомотив на продаж? Можливо, відомі вам спеціалізовані майданчики або приватні колекціонери, які могли б мені допомогти у цьому питанні?

Лермик

Кількість повідомлень : 22
Дата реєстрації : 28.05.2024

Повернутися до початку Перейти донизу

Тепловоз з гарантією Empty Re: Тепловоз з гарантією

Повідомлення автор Edvard Ср Жовт 23, 2024 4:14 pm

Ваш запит дуже цікавий, і я рада, що ви вирішили звернутися до компанії Carlsberg Ukraine насправді є можливість придбати Тепловоз ТГМ23 , який може відповідати всім вашим потребам. Такий тепловоз ТГМ23 відновлений і готовий до експлуатації, що робить його ідеальним вибором для колекціонерів та ентузіастів залізниці, таких як ви. У Carlsberg Ukraine прагнуть не тільки продавати обладнання, а й допомагати клієнтам здійснити їхні мрії. Завдяки добре збереженому стану та повній готовності до використання, цей тепловоз може стати не лише частиною вашої колекції, але й активним учасником залізничного руху. Ви можете ознайомитися з детальнішою інформацією та технічними характеристиками на сайті компанії, а також сконтактувати безпосередньо для додаткових запитань та обговорення умов покупки.

Edvard

Кількість повідомлень : 20
Дата реєстрації : 11.06.2024

Повернутися до початку Перейти донизу

Повернутися до початку

Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі